Ai nevoie de un suport pentru flori care sa te ajute sa iti expui florile preferate si sa le asezi intr-un mod cat mai interesant? Un suport pentru ghivece de flori te va ajuta cu siguranta sa iti ordonezi florile si sa le dai un aspect si mai placut.

Nu exista nici o indoiala ca a pune flori in casa este un motiv de bucurie. Da, a oferi flori este un cadou personal, care place tuturor in parti egale.

Un detaliu uneori intim, dar in acelasi timp pe care vrem sa ol impartasim cu ceilalti si pe care vrem sa il utilizam pentru a da personalitate spatiului in care locuim. O explozie de culori capabile sa dea personalitate oricarei incaperi.

Unde asezam florile in casa?

Masuta de cafea. Daca ceea ce iti doresti este sa arati un frumos centru de flori, aseaza-l intr-unul dintre cele mai colorate locuri din casa ta, cum ar fi masa de cafea din sufragerie sau living.

Cand oaspetii intra, vor intalni intotdeauna culoarea unui frumos ansamblu floral. Poti pune un suport de flori din Dedeman care sa impresioneze inca de la primul contact.

Intrare. Intrarea in casa este un alt loc ideal pentru a plasa un suport de flori. De fiecare data cand deschizi usa vecinilor sau rudelor, ei vor vedea culoarea si vor simti mirosul florilor pe care le cresti cu atata grija. Poti pune un suport de flori din plastic, daca ghivecele nu sunt grele.

Masa de bucatarie. Adu o nota originala bucatariei tale si pune flori decorative pe aceasta masa. In plus, bucatariile sunt, de obicei, locuri cu multa lumina, ceea ce ajuta ca un suport cu flori naturale sa fie pus in locul potrivit pentru o crestere sanatoasa.

Mobilierul din sufragerie. Datorita dimensiunilor sale, mobilierul din living este de obicei una dintre cele mai colorate si importante zone in care poti pune un suport de flori de interior. Poti plasa florile pe un raft sau chiar pe podea in functie de dimensiunea lor.

Sala de sedinte. Salile de sedinte in orice loc de munca sunt, de obicei, zone reci, fara personalitate. Adu o nota de caldura si culoare cu un colt de flori frumos pe care il poti combina cu culoarea corporativa… ce idee buna! Poti pune un suport metalic pentru flori care sa reziste cat mai mult.

Sala de asteptare. In companii, in cabinete medicale si clinici, in saloane de infrumusetare si chiar in hoteluri exista un loc pentru asteptare. Il poti decora cu mobilier elegant si modern si ca o atingere finala, cu flori colorate, asezate pe un suport de flori.

Comoda cu sertare din dormitor. A avea plante naturale in dormitor este un lucru foarte bun pentru ca ele vor contribui la o buna oxigenare. Prin urmare, un suport de flori din lemn elegant si foarte usor de amplasat intr-un dormitor relaxant, se va dovedi cea mai buna solutie pentru a tine sursa de oxigen aproape.

Acestea sunt doar cateva idei. De la balcon si pana la podul casei, fiecare camera poate gazdui flori, in ghivece individuale sau in sporturi.